• 1

Onafhankelijk

Chex is 100% onafhankelijk van haar opdrachtgevers. Alleen vanuit een onafhankelijke positie is het mogelijk om volledig objectief keuringen uit te voeren. Chex keurt alle installaties vanuit een onafhankelijke positie en heeft hierdoor geen belang bij de uitkomst van de keuringen. Chex heeft geen adviesbureau, waarmee een mogelijke belangenverstrengeling volledig wordt voorkomen.

Geaccrediteerd

Chex is voor de keuring van liften geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie (RvA) onder registratienummer: I 311, type A. Dat geeft onze opdrachtgevers de garantie dat keuringen deskundig, onafhankelijk en objectief worden uitgevoerd. De details van onze accreditatie is te vinden op de website van de RvA. Bekijk hier de accreditatie van Chex op de website van de RvA.

Transparant

In een branche die in het algemeen bekend staat als ondoorzichtig is Chex het glasheldere voorbeeld dat dit ook anders kan. Wij staan voor onze transparantie. Open en helder communiceren hoort hierbij. Wanneer er op dit gebied enige onduidelijkheid bestaat kunt u rechtstreeks contact opnemen met de directeur van Chex, de heer Harold van Vuure op 06-16782133.

 

Calc 1
Calc 2
Calc 3

Mijn Chex

Inzicht in uw account
Middels MijnChex heeft u inzicht in al uw keuringen. Per pand of project geeft deze directe koppeling met onze database u vlot en helder weer wat de stand van zaken is met betrekking tot uw installaties.

Contact

Chex Liftkeuringen
Prins Mauritslaan 33
1171 LP Badhoevedorp
Telefoon 020 667 42 09
Mobiel 06 16 78 21 33
info@chex.nl
KvK 342 37 905
Een greep uit onze opdrachtgevers
www.sodexo.nl
VUmc