• 1

Vakkundig en transparant

Gebruikers moeten erop kunnen vertrouwen dat een lift veilig is. Daarom worden personenliften in Nederland verplicht gekeurd. Om vroegtijdig mogelijke defecten op te sporen, is het wettelijk verplicht om personenliften elke anderhalf jaar te laten keuren. Chex is een erkende keuringsinstelling voor liftkeuringen. Chex heeft deze toestemming onder strenge voorwaarden ontvangen van het Ministerie van SZW.

Met een lift is het eigenlijk net als met een auto: de eigenaar moet er voor zorgen dat zijn auto APK gekeurd is, en elke lift moet een certificaat van goedkeuring hebben. Een certificaat van goedkeuring waarborgt dat de gebruikers een lift veilig kunnen gebruiken. Dat is in het belang van de gebruikers en de eigenaar van de lift.

Chex is voor het keuren van personenliften geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Chex voert de volgende keuringen aan personenliften uit:

Het is niet toegestaan om een lift in gebruik te hebben zonder geldig certificaat van goedkeuring. Chex waarborgt daarom de termijnen van de certificaten en zorgt ervoor dat uw liften niet ongekeurd zijn.

Calc 1
Calc 2
Calc 3

Mijn Chex

Inzicht in uw account
Middels MijnChex heeft u inzicht in al uw keuringen. Per pand of project geeft deze directe koppeling met onze database u vlot en helder weer wat de stand van zaken is met betrekking tot uw installaties.

Contact

Chex Liftkeuringen
Prins Mauritslaan 33
1171 LP Badhoevedorp
Telefoon 020 667 42 09
Mobiel 06 16 78 21 33
info@chex.nl
KvK 342 37 905
Een greep uit onze opdrachtgevers
www.sodexo.nl
VUmc