• 1

Chex merkt dat er vanwege de corona-crisis veel liftkeuringen afgezegd worden. Wij begrijpen de aandacht van onze klanten om het aantal bezoeken op locaties te beperken. Tegelijkertijd hebben wij te maken met wet- en regelgeving die stelt dat de lift bij gebruik eenmaal per 18 maanden door een onafhankelijke instantie gekeurd moet worden. Wij willen daarom het volgende graag met u delen:

  • Op dit moment zijn er voldoende inspecteurs beschikbaar om wettelijk verplichte keuringen uit te voeren. Chex realiseert zich dat wij een essentiële rol hebben in het waarborgen dat de liften aan de wettelijke gebruikseisen voldoen. Onze inspecteurs kennen een gedragsrichtlijn hoe te acteren in de huidige situatie. Hierbij staat de gezondheid van alle betrokkenen voorop, maar kan de dienstverlening wel worden gecontinueerd;
  • Contact met diverse overheidsinstanties leert ons dat zij nog geen actie ondernemen om ontspanning aan te brengen in de wettelijke keuringstermijnen. Of en wanneer dit wel gebeurt, is onduidelijk;
  • Gebruik van liften zonder dat deze zijn voorzien van een geldig certificaat van goedkeuring, is niet verzekerd en dus voor risico van de eigenaar/beheerder/VvE.

Wij vragen onze klanten om keuringen zoveel mogelijk door te laten gaan, ook om een niet te hanteren latere piekbelasting te voorkomen.

Mocht in één van bovengenoemde situaties verandering optreden, dan zullen wij u direct informeren.

Meer informatie?

Ons team staat graag voor u klaar! Neem contact met ons en wij helpen u graag en snel verder.

Calc 1
Calc 2
Calc 3

Mijn Chex

Inzicht in uw account
Middels MijnChex heeft u inzicht in al uw keuringen. Per pand of project geeft deze directe koppeling met onze database u vlot en helder weer wat de stand van zaken is met betrekking tot uw installaties.

Contact

Chex Liftkeuringen
Prins Mauritslaan 33
1171 LP Badhoevedorp
Telefoon 020 667 42 09
Mobiel 06 16 78 21 33
info@chex.nl
KvK 342 37 905
Een greep uit onze opdrachtgevers
www.sodexo.nl
VUmc