Team

Team

Wij zijn trots op onze mensen
Chex prijst zich rijk met het hechte team van professionals. Op deze pagina kunt u de profielen van onze collega's bekijken.
Harold van Vuure

Harold van Vuure

Directeur/Eigenaar
Harold is eigenaar van Chex en heeft de dagelijkse leiding. Harold heeft zitting in het bestuur van SBCL en in het CVG.
Adri van Groningen

Adri van Groningen

Accountmanager / Inspecteur
Adri is naast inspecteur ook verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten als accountmanager.
Don Burger

Don Burger

Inspecteur
Don heeft jarenlang als monteur en inspecteur van machines gewerkt. Deze keuringservaring geven hem een perfecte basis als inspecteur. Hij inspecteert in de regio Rotterdam.
Armand Hiwat

Armand Hiwat

Inspecteur
Armand heeft een zeer lange carrière als monteur in de liften. Zijn grote ervaring vormt een perfecte basis voor zijn werk als inspecteur. Hij inspecteert in de regio Amsterdam.
Vincent Ketelaar

Vincent Ketelaar

Inspecteur
Vincent voert de meer complexe keuringen uit op gebied van de Richtlijn Machines en de Richtlijn Liften. Hij is direct na zijn opleiding gaan werken in de liften branche.
Patrick Noot

Patrick Noot

Inspecteur
Patrick heeft jarenlang als monteur in de liften gewerkt. Zijn grote ervaring vormt een perfecte basis als inspecteur. Hij inspecteert in de regio Utrecht en Oost Nederland.
Stefan Huijsdens

Stefan Huijsdens

Inspecteur
Stefan heeft jarenlang als liftmonteur gewerkt. Zijn grote ervaring vormt een perfecte basis als inspecteur. Hij inspecteert in de regio Zuid-Holland.
Ad Tibosch

Ad Tibosch

Technisch Manager
Ad heeft een zeer lange carrière in de liften. Zijn grote ervaring vormt een stabiele basis voor zijn werk als technisch manager. Ad voert de meer complexe keuringen uit.
Fred van Vuure

Fred van Vuure

Senior Inspecteur
Fred heeft in zijn loopbaan ongeveer 30.000 liftinstallaties en andere hijs- en hefwerktuigen gekeurd. Fred weet goed de balans te vinden tussen praktijk en theorie.
Linda Daas

Linda Daas

Medewerkster kwaliteit
Linda heeft lang bij verzekeringsmaatschappijen gewerkt. Daar heeft zij zich ontwikkeld in het kwaliteits-vak. Bij Chex beheert zij het kwaliteitssysteem.
Lindy van Vuure

Lindy van Vuure

Office Manager
Lindy van Vuure is manager bedrijfsbureau bij Chex. De exacte administratie die een geaccrediteerd keuringsbedrijf vereist is bij haar in perfecte handen.
Mariska Dirksen

Mariska Dirksen

Contractbeheerder
Mariska heeft bij verschillende bedrijven veel ervaring opgedaan als medewerker Sales, marketing & support. Daarmee heeft zij zich ontwikkeld als een perfecte contractbeheerder.
Cheyenne Lustenhouwer

Cheyenne Lustenhouwer

Planner
Cheyenne heeft als logistiek distributie medewerker gewerkt en heeft daarmee zich ontwikkeld als een perfecte planner.
Frans Troost

Frans Troost

Planner
Frans heeft als senior intercedent gewerkt en heeft daarmee zich ontwikkeld als een perfecte planner. Frans realiseert volledig waterdichte planningen.
Joke Hoogendoorn

Joke Hoogendoorn

financiele administratie
Joke heeft een economische opleiding en heeft daarmee een fantastische basis voor haar vak. Zij is punctueel, klantgericht en pro-actief.
Daphne Hulskamp

Daphne Hulskamp

Administratie
Daphne Hulskamp zorgt voor zorgvuldige administratie van de keuringsdocumenten. Zij heeft jarenlange ervaring als assistente van senior accountmanagers van één van de gerenommeerde banken.
Calc 1
Calc 2
Calc 3

Mijn Chex

Inzicht in uw account
Middels MijnChex heeft u inzicht in al uw keuringen. Per pand of project geeft deze directe koppeling met onze database u vlot en helder weer wat de stand van zaken is met betrekking tot uw installaties.

Contact

Chex Liftkeuringen
Osdorperweg 33
1066 EH Amsterdam
Telefoon 020 667 42 09
Fax 020 667 42 08
Mobiel 06 16 78 21 33
info@chex.nl
KvK 342 37 905
Een greep uit onze opdrachtgevers
www.sodexo.nl
VUmc