Team

Team

Wij zijn trots op onze mensen
Chex prijst zich rijk met het hechte team van professionals. Op deze pagina kunt u de profielen van onze collega's bekijken.
Harold van Vuure

Harold van Vuure

Directeur/Eigenaar
Harold is eigenaar van Chex en heeft de dagelijkse leiding. Harold werkt sinds 1996 in de branche. Hij heeft zitting in diverse overlegorganen.
Don Burger

Don Burger

Inspecteur
Don heeft jarenlang als monteur en inspecteur van machines gewerkt. Deze keuringservaring geven hem een perfecte basis als inspecteur. Hij inspecteert in de regio Rotterdam.
Armand Hiwat

Armand Hiwat

Inspecteur
Armand heeft een zeer lange carrière als monteur in de liften. Zijn grote ervaring vormt een perfecte basis voor zijn werk als inspecteur. Hij inspecteert in de regio Amsterdam.
Vincent Ketelaar

Vincent Ketelaar

Inspecteur
Vincent voert de meer complexe keuringen uit op gebied van de Richtlijn Machines en de Richtlijn Liften. Hij is direct na zijn opleiding gaan werken in de liften branche.
Patrick Noot

Patrick Noot

Inspecteur
Patrick heeft jarenlang als monteur in de liften gewerkt. Zijn grote ervaring vormt een perfecte basis als inspecteur. Hij inspecteert in de regio Utrecht en Oost Nederland.
Stefan Huijsdens

Stefan Huijsdens

Inspecteur
Stefan heeft jarenlang als liftmonteur gewerkt. Zijn grote ervaring vormt een perfecte basis als inspecteur. Hij inspecteert in de regio Zuid-Holland.
Steven Maaijen

Steven Maaijen

Inspecteur
Steven heeft vele jaren ervaring als monteur van gevelonderhoudsinstallaties. Die ervaring is de van groot belang is zijn vak als inspecteur.
Ad Tibosch

Ad Tibosch

Technisch Manager
Ad heeft een zeer lange carrière in de liften. Zijn grote ervaring vormt een stabiele basis voor zijn werk als technisch manager. Ad voert de meer complexe keuringen uit.
Ed Bloem

Ed Bloem

Inspecteur
Ed heeft reeds lang ervaring in de liftenbranche. Zijn grote ervaring komt perfect van pas bij zijn werk als inspecteur.
Maja Przerada

Maja Przerada

Inspecteur
Maja is werkzaam in inspecteur. Zij is bouwkundig ingenieur en voert het vak met enthousiasme uit.
Richard Heijne

Richard Heijne

Inspecteur
Richard is electrotechnicus. Hij heeft brede ervaring opgedaan welke hij nu enthousiast inzet voor zijn werk als inspecteur.
Kasia Polko

Kasia Polko

Inspecteur
Kasia heeft ervaring opgedaan bij een van de grote liftenfirma’s. Deze kennis is een prachtige basis voor haar werk als inspecteur.
Linda Daas

Linda Daas

Medewerkster kwaliteit
Linda heeft lang bij verzekeringsmaatschappijen gewerkt. Daar heeft zij zich ontwikkeld in het kwaliteits-vak. Bij Chex beheert zij het kwaliteitssysteem.
Lindy van Vuure

Lindy van Vuure

Financieel Manager
Lindy van Vuure is de financieel manager bij Chex. Haar grote ervaring binnen Chex geeft een solide basis voor deze functie.
Soumaya Akaoui

Soumaya Akaoui

Contractbeheerder
Soumaya heeft de verantwoordelijkheid over het contractbeheer binnen Chex
Bano Farro

Bano Farro

Hoofd binnendienst
Bano heeft een zeer brede achtergrond. Op een professionele en gestructureerde wijze heeft hij de dagelijkse leiding over de planafdeling.
Frans Troost

Frans Troost

Planner
Frans heeft als senior intercedent gewerkt en heeft daarmee zich ontwikkeld als een perfecte planner. Frans realiseert volledig waterdichte planningen.
Hans van Zwieten

Hans van Zwieten

Planner
Hans heeft een brede achtergrond in de supermarktbranche. Hij heeft in dat vak uitgebreide ervaring met plannen.
Ric Vriends

Ric Vriends

Planner
Ric heeft een achtergrond in de hotel wereld. De hectiek uit dat vak komt zeer van pas in zijn plan-werk.
Özlem Keles

Özlem Keles

Debiteurenbeheer
Özlem verzorgt het debiteurenbeheer binnen Chex
Daphne Hulskamp

Daphne Hulskamp

Administratie
Daphne Hulskamp zorgt voor zorgvuldige administratie van de keuringsdocumenten. Zij heeft jarenlange ervaring als assistente van senior accountmanagers van één van de gerenommeerde banken.
Calc 1
Calc 2
Calc 3

Mijn Chex

Inzicht in uw account
Middels MijnChex heeft u inzicht in al uw keuringen. Per pand of project geeft deze directe koppeling met onze database u vlot en helder weer wat de stand van zaken is met betrekking tot uw installaties.

Contact

Chex Liftkeuringen
Prins Mauritslaan 33
1171 LP Badhoevedorp
Telefoon 020 667 42 09
Mobiel 06 16 78 21 33
info@chex.nl
KvK 342 37 905
Een greep uit onze opdrachtgevers
www.sodexo.nl
VUmc